top of page

Proeverij

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze paardenproeverij!

Heb je interesse in therapie, coaching of begeleiding met paarden voor jezelf of je kind? Kom dan naar een van onze paardenproeverijen. Tijdens een proeverij is het mogelijk om ons op een laagdrempelige manier te leren kennen, waarbij het contact met de dieren voorop staat. Middels activiteiten als  poetsen, paarden versieren, knuffelen en samen op de foto krijgt de kennismaking spelenderwijs vorm en inhoud. Een proeverij duurt ongeveer 2 uur. Er wordt tijdens een proeverij niet op de paarden gereden.

Kennismaken, borstelen en knuffelen

Tijdens een proeverij kunnen u en uw kinderen op een ontspannen manier genieten van de mooie omgeving, de rust en kennismaken met de paarden. Daarnaast is er alle tijd voor het geven van informatie over de mogelijkheden bij Leerdier met betrekking tot therapie, kindercoaching en pedagogische begeleiding en het beantwoorden van eventuele vragen.

Samen op de foto

Tijdens de proeverij is het mogelijk om met een paard naar keuze op de foto te gaan. Deze foto krijgen u en uw kind na afloop via de mail toegestuurd.  Is  uw interesse gewekt en wilt u een keer komen kennismaken? Vul dan het contactformulier in via onderstaande link.

Please reload

bottom of page