top of page

Contact

Meer weten? Wij maken graag kennis met je.

Als je meer informatie wenst of  een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op. Via telefoon, e-mail of door het invullen van het formulier.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Coach en pedagoog: Carmen Maurer

Tel: 06-30933171

info@leerdier.nl

 

 

 

Bericht ontvangen!

Leerdier, coaching & pedagogische begeleiding

Adres:

Markeweg 28

8398 GP Blesdijke

De activiteiten met de paarden en honden vinden hoofdzakelijk plaats in Blesdijke. Klik hier voor een indruk van onze locatie. Er zijn mogelijkheden om ook elders met of zonder dieren gecoacht of begeleid te worden door Carmen Maurer. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden. 

Voor sommige programma's werkt Leerdier met vaste samenwerkingspartners: 

Leerdier is aangesloten bij de organisaties KREAC (Kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach) en AAIZO (Animal Assisted Interventions in Zorg, Onderzoek en Onderwijs). Daarnaast is Carmen Maurer ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd als jeugdzorgmedewerker (SKJ). Als ggz-agoog is zij opgenomen in Registerplein en als therapeut en coach bij het Collectief voor alternatieve therapeuten (CAT). Als kynologisch instructeur is zij aangesloten bij  de Nederlandse vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en opleiding (O & O).

Deze website is van Leerdier coaching & pedagogische begeleiding, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Leerdier onder nummer 60956739. Op alle diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

Ondanks de grote zorgvuldigheid die is betracht bij het samenstellen en onderhouden van deze site, kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de geboden informatie. De informatie op deze internetsite is bedoeld ter algemene informatie. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor de geboden informatie of het gebruik ervan. Deze informatie is niet ter vervanging van deskundig advies. Gebruik van de geboden informatie is voor eigen rekening en risico. Wij behouden alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien) met betrekking tot de gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). Op de informatie op deze internetsite en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

bottom of page